Geniet van onze feestmenu’s

De Watermolen - Hamme - Feestmenu’s

Elke gelegenheid om samen te komen is anders en vraagt dan ook om een verschillende aanpak. Het is belangrijk om goede afspraken te maken en alles zoveel mogelijk in detail te bespreken om misverstanden te vermijden.

Van een verjaardagsfeestje met de dichte familie tot een heus trouwfeest met alle neven en nichten, receptie voor de buren of walking dinner voor het hele bedrijf, wij staan steeds bereid om u te begeleiden naar de perfecte avond met onze feestmenu’s in Hamme bij Restaurant De Watermolen.

Meer dan dertig jaar ervaring

Na 30 jaar ervaring hebben we al heel wat verschillende feesten mogen ontvangen, maar toch blijkt elk feest anders te zijn, en we zijn dan ook enorm benieuwd naar wat er nog mag komen. We staan steeds open voor nieuwe ideeën, heeft u iets in uw hoofd en weet u niet goed hoe dit uit te werken, met persoonlijk advies staan we u bij om er samen een supergelegenheid van te maken.

In onze zaak beschikken we over twee zaaltjes. “De veranda” is onze grootste zaal, hier hebben we 76 zitplaatsen, een staande receptie kan tot 200 personen. De grootste troef van deze zaal is het uitzicht, volledig omringt door ramen lijkt het alsof u op een boot zit.

“Het restaurantje” is de kleine zaal, met 36 zitplaatsen, een staande receptie kan tot 60 personen. Dit zaaltje is uiterst geschikt voor kleinere groepen die graag net iets meer privacy willen. Let op: veel van deze gerechten zijn niet beschikbaar à la carte. Het is steeds nodig op voorhand te reserveren.

Uw vragen zijn welkom

Heeft u nog vragen over onze feestmenu’s of over de mogelijkheden die wij kunnen aanbieden via onze feestzalen in Hamme? Neem dan contact op met Restaurant De Watermolen en wij helpen u meteen verder.